BSN Activiteit Jeugtheaterhuis!

31-10-2018

Hoi!

De nieuwe BSN-toneelcursussen gaan weer beginnen!

Zit je in groep 1 t/m 6 en duik je thuis het liefst de kast van je moeder in voor een
verkleedpartij? Vind je het te gek om op te treden voor een publiek? Of heb je nog nooit zoiets gedaan, maar wil je het gewoon graag een keer proberen?

Geef je dan als de bliksem op voor de BSN- toneelcursus!

In 3 lessen maak je kennis met de verschillende uitgangspunten van theater. Tijdens de lessen leer je om samen te spelen en te improviseren. Aan de hand van bijvoorbeeld een verhaal, voorwerp of kledingstuk. Door het aantrekken van een jas word je opeens iemand anders.

Aan het einde van de laatste les mogen je ouders/verzorgers even komen kijken en laat je samen met je groepsgenootjes zien wat jullie hebben geleerd!

Lesdata: woensdag 14, 21 en 28 november 2018

Tijd:       14.00 – 14.45 uur voor kinderen uit groep 1 en 2
                15.00 – 16.00 uur voor kinderen uit groep 3 en 4
                16.15 – 17.15 uur voor kinderen uit groep 5 en 6

Locatie: Fluiterlaan 400 (boven het Isala Theater – ingang achterzijde)
Capelle aan den IJssel

Heb je zin om mee te doen?

Meld je nu snel (want vol = vol) aan bij het Jeugdtheaterhuis via capelle@jeugdtheaterhuis.nl

Vermeld hierbij je naam, leeftijd, groep en school, emailadres en telefoonnummer.

Tot ziens bij de cursus!